ЦСКА надигра тотално Берое и победи с категоричното 5:1 в

...
ЦСКА надигра тотално Берое и победи с категоричното 5:1 в
Коментари Харесай

ЦСКА съсече и Берое, окупира върха с Лудогорец

ЦСКА надигра тотално Берое и победи с безапелационното 5:1 в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. Още в 5-ата минута Маурисио Гарсез означи, малко по-късно Георги Йомов пропусна чисто голово състояние, а Дюкенс Назон вкара второ попадение в 18-ата минута. През втората част Браян Морено означи третия гол в мача в 76-ата минута на дуела. В 78-ата минута реферите отсъдиха дузпа за Берое, поради игра с ръка на Мено Кох, а Абубакар Тунгара осъществя за 3:1.

В даденото от рефера продължение Валентин Железов отсъди и дузпа за ЦСКА, която Иван Турицов осъществя безпроблемно. В последната минута Иван Караджов направи кошмарна неточност, като не хвана топката с ръце в наказателното поле, реши да играе с глава, което оказа помощ на Маурисио Гарсес да я открадне и да я вкара за пети път в мрежата.

По този метод ЦСКА се изравни с Лудогорец на върха на efbet Лига. Двата тима имат по 10 точки и по 2 позволени гола. Разградчани обаче са с 12 осъществени против 10 за ЦСКА.

През първата част " черевните " бяха цялостни господари на терена и пропуснаха още няколко положителни благоприятни условия пред вратата на Иван Караджов. Гостите се регистрираха с един удар по посока на вратата, само че топката излезе в навън.

През второто полувреме нещата не се трансформираха. ЦСКА бе по-добрия тим, пропусна няколко положения, само че добави един гол на сметката си преди Берое да означи почетно попадение след дузпа в 81-ата минута. В последна сметка " алените " вкараха четвърти и пети гол. Първо Турицов от дузпа, а по-късно и Гарсез оформиха крайното 5:1.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР