ЦСКА излезе с коментар относно продажбата на билети за финала

...
ЦСКА излезе с коментар относно продажбата на билети за финала
Коментари Харесай

От ЦСКА внесоха още уточнения за билетите

ЦСКА излезе с коментар по отношение на продажбата на билети за финала за SESAME Купа на България. По-рано през днешния ден " армейците " написаха, че няма да разрешат почитатели на Левски да влизат в секторите на ЦСКА на Националния стадион " Васил Левски " на 15 май.

От клуба обявиха, че поради това, че последователи на " сините " си купуват билети за Сектор " А " онлайн, талоните за централния бранш ще се продават единствено на касите до стадион " Българска войска ". От ЦСКА обявиха, че почитателите на отбора, закупили си билети за Сектор " А " онлайн, няма да останат отвън стадиона за финала.
 ЦСКА: Няма да позволим синьо шалче да се вее в
ЦСКА: Няма да позволим синьо шалче да се вее в " армейския " бранш!

Вижте какво оповестиха " алените "

Ето какво написаха от клуба:

" Независимо от решението, което следва да бъде взето, желаеме ясно да заявим, че клубът няма да разреши нито един почитател на ЦСКА, който е закупил през днешния ден онлайн билет, да остане отвън стадиона по време на финала. Разбираме, че огромна част от последователите, възползвали се от цифровата услуга, са от провинцията и чужбина - за тях ще осигурим метод да не изгубят опцията си да поддържат обичания тим онлайн ", написаха от ЦСКА като коментар под своя пост във " Facebook ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР