ЦСКА гостува на Берое в мач от осмия кръг на

...
ЦСКА гостува на Берое в мач от осмия кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА и Берое излизат само с по един българин в съставите си?

ЦСКА гостува на Берое в мач от осмия кръг на efbet Лигата, а двата отбора влизат в конфликта в разнообразни настроения след началото на сезона.

„ Червените “ стартираха неубедително и сега са десети в класирането с 9 извоювани точки от шест изиграни дуела. В Стара Загора се радват на сполучлив дебют на клуба при новите притежатели. Тимът на Густаво Араголаса беше събран в придвижване, само че все пак натрупа 13 точки досега, с което е четвърти във краткотрайното класиране. Добрите усещания не могат да бъдат развалени даже и от тежката загуба с 0:5 от Лудогорец в предходния кръг.

ЦСКА и Берое обаче през днешния ден може да слагат същински антирекорд в историята на конфликтите между тях. На терена ще излязат минимум български титуляри в цялата статистика на опълчването сред двата тима.

В най-хубавия случай треньорите Густаво Араголаса и Нестор Ел Маестро може да пуснат по двама родни играчи в стартовите си сформира. Най-вероятно обаче на стадиона в Стара Загора от началото ще излязат 20 чужденци, а единствените българи ще бъдат Викторио Вълков от Берое и Християн Петров от ЦСКА.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР