Наставникът на ЦСКА 1948 – Валентин Илиев, говори на пресконференцията

...
Наставникът на ЦСКА 1948 – Валентин Илиев, говори на пресконференцията
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Излизаме да търсим победата във всеки един двубой

Наставникът на ЦСКА 1948 – Валентин Илиев, приказва на конференцията след загубата от Славия с 0:2 в Бистрица, на която показа, че провалянето не би трябвало да демотивира тима, а в противен случай. Младият експерт сподели още, че отборът не си прави сметки, а излиза за победа във всеки един мач.

„ Влязохме добре в мача, само че направихме, тъй че да изпаднем в една сложна обстановка без да сме провокирали съперника по какъвто и да е метод, камо ли нападателно. Но, това е част от футбола, за жалост. Има ги тези неточности. Млади момчета, аз не преставам да имам вяра в тях и знам, че ги чака огромно бъдеще. Да не престават и всичко зависи от тях “.

„ Не мога да я разясня. Като изгледам мача, ще имам по-ясно мнение, само че в едно бях сигурен –дали е имало или не, не знам, само че обстановката, в случай че е имало е фал, е настина за червен картон, тъй като той (Росен Божинов) беше финален в отбраната. Моят акцент не е в самото нарушаване, а в това по какъв начин ние изиграхме обстановката. Още повече сме го говорили това нещо, освен преди този мач, а като цяло. Но, отново споделям – това са млади футболисти и даже тези неточности, по някакъв метод, ще бъдат част от техния напредък. Ако желаеме да развиваме такива евентуални футболисти, би трябвало да имаме самообладание и да прекарваме такива неприятни моменти като днешния “.

„ Със сигурност не е единствено аленият картон, само че той повлия доста за развиването на дуела. Естествено, че ще седнем и ще си изгледаме мача, ще проучваме какво би трябвало да създадем по-добре и по какъв начин да реагираме “.

„ На тях им изтичат договорите (Даниел Наумов и Емил Виячки). Това към този момент дали ще се схванат с клуба или не е нещо, което не зависи от старши треньора. Те са положителни футболисти, аз ги одобрявам, потвърдени имена. Но в последна сметка има управителни фактори от една страна и футболисти от другата. Трябва да има сделка. Ако не бъдат част тима, надлежно не е имало сделка “.

„ Никога не си върша някакви сметки, нито ще си върша. Ще излизаме да търсим успеха във всеки един дуел, без значение от странични фактори, като терен, контузени и така нататък Това е наша работа и ние би трябвало да излизаме с настройката да създадем всичко допустимо, с цел да победим. Един път се получава, през днешния ден не получи. Това по никакъв метод не би трябвало да ни демотивира, а в противен случай – тъкмо противоположното и да се подготвим по най-хубавия метод за идващия мач “.

„ Не е положително положението на Антонио Вутов. Имаше разтърсване, тъй че известно време би трябвало да почива. Хубавото е, че имаме малко повече време до идващия мач и се надявам да успеем да употребяваме някои от контузените ни играчи, тъй като несъмнено те са хора, които могат да предложат друг образ, изключително в нападателен проект “.

„ Причината Радослав Кирилов да не играе е, тъй като, до колкото аз съм осведомен, е, че има някаква сделка сред клубовете. Дали това е по този начин в действителност или не, може да попитате някои от ръководителите. Дали Педриньо ще се върне за идващия мач? Силно се надявам. Това може, обаче, да го каже сигурно самият той и най-много медицинският щаб. Аз съм старши треньор, не съм лекар и се съветвам с медицинския щаб. Когато имам зелена светлина, тогава мога да го употребявам пълноценно и на 100% “, съобщи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР