ЦСКА честити рождения ден на легендата си Стойчо Младенов. Като

...
ЦСКА честити рождения ден на легендата си Стойчо Младенов. Като
Коментари Харесай

ЦСКА честити рождения ден на Стойчо Младенов

ЦСКА честити рождения ден на легендата си Стойчо Младенов. Като състезател Младенов има близо 158 мача и 80 гола с аления екип.

Като треньор пък е завоювал три трофеи. Последният треньорски престой на Младенов на „ Българска войска “ бе през сезон 2021/22. Той бе треньор сред юли 2021-ва и април 2022-ра, наследявайки поста от Любослав Пенев и оставяйки го на Алън Пардю. В момента Младенов е опреативен шеф на ЦСКА 1948.

Ето какво написаха от ЦСКА за Младенов:

Армейци,

Днес именитият футболист и някогашен старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов чества своя 66-и рожден ден.

Той има изиграни 158 мача с аления екип, в които е вкарал 80 гола. С неговите попадения ЦСКА отстрани Ливърпул в шампионата за Купата на европейските първенци и доближава втория полуфинал в клубната история. Младенов е четирикратен първенец на България като играч на ЦСКА и повторен притежател на Купата на България.

Като треньор има три трофеи с армейците. През сезон 1996-1997 Стойчо Младенов е асистент на Георги Василев, а през 2003-а и 2008 година извежда ЦСКА до 29-ата и 31-ата купа като старши треньор.

През есента на 2002 година под негово управление ЦСКА прави съвършена серия от 13 следващи победи и съумява за първи път в историята да приключи първия полусезон с цялостен актив от точки.

През сезон 2007-2008 ЦСКА става първенец с рекордните 16 точки разлика пред втория Левски.

Пожелаваме му здраве, благополучие, шанс и дългоденствие!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР