ЦСКА 1948 отстрани тима на Хебър от турнира за Купата

...
ЦСКА 1948 отстрани тима на Хебър от турнира за Купата
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 продължава напред за Купата на АФЛ, отстрани Хебър

ЦСКА 1948 в профил отбора на Хебър от шампионата за Купата на Аматьорската лига след осъществявания на дузпи. Редовното време на стадиона в Костенец приключи при резултат 1:1. При осъществяването на наказателните удари, гостите бяха по-точни и се постановиха с 4:2 и по този начин се класираха напред в шампионата.

През първото полувреме възпитаниците на Валентин Илиев бяха по-активни на терена, само че единствената чиста обстановка пропусна Спас Спасов още в 8-ата минута на дуела.

Калоян Стефанов на два пъти и Емил Гъргоров също имаха положителни благоприятни условия през втората част, само че и те не сполучиха.

Тимът на Хебър съумя да открие резултата в 81-ата минута след отдалечен шут на Лачов. Той се разписа след изстрел от близо 25 метра и груба неточност на вратаря Сайков, който изпусна топката, а когато я мазета още веднъж, тя бе минала голлинията.

ЦСКА 1948 отговори незабавно с пропуск на Гъргоров, а при последвалото центриране от корнер Калоян Стефанов изравни с глава.

При дузпите Сайков се реваншира за грешката си при гола на Хебър. Той хвана първите две осъществявания, бити от Лачов и Цветелин Тонев, някогашен състезател на Левски. 4 поредни удара за ЦСКА 1948 вкараха Гъргоров, Гущеров, Митев и Калоян Стефанов. Така даже не се наложи пето осъществявания за „ алените “ при дузпите.

Лошата вест за ЦСКА 1948 от мача е, че приключиха дуела с 10 души, откакто Томислав Павлов получи тежка контузия при направени три смени. Преди това наложително бе сменен и Васев, който извади рамо.

По-рано тази есен ЦСКА 1948 отпадна от шампионата за Купата на България от днешния си противник. Тогава двата отбора още веднъж стигнаха до осъществявания на дузпи.

Следващият противник на „ алените “ в конкуренцията ще бъде Чавдар Етрополе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР