ЦСКА 1948 излезе с публикация на официалния си сайт, с

...
ЦСКА 1948 излезе с публикация на официалния си сайт, с
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА 1948 обяви, че е готов да помогне за плащането на емблемата, призова Наско да не се крие

ЦСКА 1948 излезе с обява на формалния си уебсайт, с която показват подготвеност да оказват помощ за изплащането на емблемата на ПФК ЦСКА АД. " Червените " приканват Атанас Борносузов да спре да се крие и да внесе нужната в съда такса.

Публикуваме текста без редакторска интервенция:

Огромното предпочитание на цяла „ алена “ България да бъде платена емблемата на ЦСКА може да се трансформира стремително в действителност. Стига да го пожелае и Атанас Борносузов, някогашен футболист на Литекс, в този момент треньор в ребрандирания и настанил се в Борисовата градина ловешки клуб. Това реши през днешния ден следващата правосъдна инстанция след безкрайните обжалвания и искания, целящи явно противоположното – това да бъде отлагано непрекъснато във времето.

Притеснени сме, тъй като няколко месеца към този момент бяха изгубени, защото призовкарите не успяваха да открият същия Атанас Борносузов на непрекъснатия му адрес. Той е някъде в Пловдивско, другояче Наско тренира всеки ден младежки тим на ребрандирания клуб от Ловеч. Прави го на пъпа на София. Наложи се наш човек да му заплаща предния път таксата от 15 лв. и съдът да дава ход на Борносузовата тъжба.

Отново предлагаме своите услуги на Наско. И пари за тъжба, и транспорт до съда. Не се крий още веднъж, Атанасе! Излез като мъж, с цел да бъде платена емблемата на ЦСКА. Излез, тъй като и слепите стартират да проглеждат на кого му се заплащат 1500 лв. за интернет тролове, само че не и 8 милиона за емблема.

Ние сме подготвени да помогнем. Приятелите от ЦСКА.

Снимка: ЦСКА 1848
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР