ЦСКА 1948 и Арда не успяха да се победят в

...
ЦСКА 1948 и Арда не успяха да се победят в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Арда се занулиха в дербито на Втора лига

ЦСКА 1948 и Арда не съумяха да се победят в последния мач от 14-ия кръг на Втора лига, като двата тима затвърдиха с представянето си досега, че ще се борят за местата, даващи право на присъединяване на баражи за влизане в елита след края на сезона.

Срещата на стадион " Васил Левски " приключи при нулево тъждество, като по този метод кандидатите за промоция в Първа лига заеха надлежно 3-то и 4-то място. ЦСКА 1948 е с 24 точки, а кърджалийци са с 22. Лидер е Царско село с 37 пункта, а на втората позиция е Монтана с 30.

Двубоят не предложи кой знае какъв брой зрелищни моменти, като и двата тима си размениха по една греда. През първата част съставът от Кърджали бе по-активният, само че не съумя да стигне до попадение.

През второто полувреме функциите се размениха и на няколко пъти домакините бяха покрай гола, само че при най-чистата обстановка Николай Христов нацели гредата.

Четвърт час преди края на мача домакините имаха искания за дузпа за игра с ръка, само че Георги Кабаков не уточни бялата точка.

 Снимка 389052
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР