Цинично е да казваме на украинците, че ще им дадем

...
Цинично е да казваме на украинците, че ще им дадем
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Един побъркан диктатор държи на мушка световния ред

Цинично е да споделяме на украинците, че ще им дадем единствено каски бронежилетки – те самите споделят, че се нуждаят от оръжие. Това съобщи пред бТВ националният представител от Демократична България Ивайло Мирчев.

Същевременно Мирчев, който неведнъж е изразявал утвърждението си за президента Румен Радев, отхвърли да се конфронтира с него и съобщи, че позицията му се движи „ в вярната посока “, защото преди е допускал да оказваме помощ на Украйна единствено с филантропична помощ, а в този момент приказва за каски и бронежилетки.

„ Намираме се в исторически миг - един подлудял деспот е взел на мушка целия цивилизационен ред. Ако Украйна бъде прегазена не се знае кой е идващият. “ – сподели още той.

Той подсети, че в този момент в Украйна умират дами и деца и пътят не е да се снишаваме.

„ През 2009 година Путин спря газа, въпр че по този начин се бяхме снишили, че повече нямаше накъде. “ – акцентира Мирчев.

По думите му, ще подтикваме военните дейности не в случай че дадем оръжие на украинците да се защитят, а като финансираме режима на Владимир Путин като купуваме съветски енергоносители.

Той акцентира, че е нужна енергийна диверсификация - АЕЦ „ Козлодуй “ е в положение да работи и с друго гориво, освен с съветско, а „ Нефтохим “ може да преработва и различен нефт. Според него, в случай че България размени съветските енергоносители с други, първоначално може да има леко повишаване, само че по-късно нещата ще се контролират.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР