Церемонията по връчването на наградите „Оскар“ ще се проведат без

...
Церемонията по връчването на наградите „Оскар“ ще се проведат без
Коментари Харесай

Официално: Оскарите пак без водещ за втора поредна година - slava.bg

Церемонията по връчването на премиите „ Оскар “ ще се проведат без водещ за втора поредна година. Това разгласи в сряда Кейли Бърк, един от шефовете в малкия екран ABC, която излъчва събитието.

"Няма да има обичаен водещ ", съобщи тя, като посочи, че с Американската кино академия, която раздава статуетките, застават дружно зад това решение. Начинът, по който бе структурирано известието обаче води до заключението, че въпреки и да няма един човек, който да се регистрира с съвсем непрекъснато наличие на сцената в „ Долби тиатър “, то няколко звезди ще се редуват, с цел да показват категориите и специфичните посетители. Дали това е по този начин и кои ще бъдат възможните звезди, които ще ни забавляват след по-малко от месец на оскарите към момента не е ясно.

Припомняме, че предходната година премиите останаха без водещ, откакто Кевин Харт се отдръпна. И то – цели два пъти. Повод за това стана недоволството, което провокира фактът, че Академията се е спряла точно на него за позицията. Срещу „ назначението “ му като водещ се оповестиха киномани в обществените мрежи, които акцентираха, че комикът е разгласил обидни хомофобски послания онлайн преди 10 години.

След като рейтингът на церемонията се увеличи леко предходната година, Академията и ABC очевидно още веднъж залагат на същата формула. Дали тя ще докара до сходен резултат, ще разберем на 9 февруари, когато оценките „ Оскар “ ще бъдат раздадени за 92-и път.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР