Централният площад на Банско се превърна в автомобилен салон, на

...
Централният площад на Банско се превърна в автомобилен салон, на
Коментари Харесай

Площадът на Банско се превърна в автосалон

Централният площад на Банско се трансформира в авто салон, на който времето се върна обратно. С почтена за възрастта си скорост, над 150 ретро автомобила и мотоциклети дойдоха след демонстрационно дефиле от Благоевград през Симитли до Банско.

Собствениците на коли от цяла България и шест от прилежаща Сърбия гордо демонстрираха возилата си в обичайния авто церемониал. Блясък, жанр, класа, механически достижения, както и деловитост, издръжливост и икономични решения – на едно място бяха събрани инженерната мисъл и дизайнерските визии в автомобилостроенето на Изтока и Запада от спокойно и военно време. Общият знаменател на всичко е любовта към колите, а нейният израз – съвършеното им положение, реализирано с доста старания и средства.

 

Кметът на община Банско Иван Кадев връчи наградата за първо място на ценителя на марката Mercedes-Benz Антон Костадинов от Перник.

За първи път в парада се включиха и локални ретро коли от Добринище и Банско. Костадин Власев и Николай Дундов демонстрираха на публиката своите Мерцедес-и.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР