Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви откъде са решили да влязат

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви откъде са решили да влязат
Коментари Харесай

ЦИК обяви откъде избраха да влязат в НС кандидатите за депутати, избрани от 2 района

Централната изборна комисия (ЦИК) разгласи от кое място са решили да влязат в Народното събрание претендентите за депутати, определени от два региона. Списъкът беше изчетен по време на днешното съвещание на Комисията. Заявленията от претендентите са показани в оригинал в ЦИК.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов този път е избрал да бъде народен представител от 25 МИР-София, вместо от Варна. 

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов ще е депутат от 16 МИР-Пловдив.

Съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Асен Василев влиза в Народното събрание като депутат от Хасково.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ ще бъде депутат от Шумен. Лидерът на " Български напредък " и някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев ще е народен представител от 24 МИР-София.

Десислава Атанасова, която оглавяваше групата на ГЕРБ-СДС в 47-ото Народно заседание, влиза като депутат от Русе. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще е народен представител от 25 МИР-София, вместо от Благоевград.

Иво Русчев от " Възраждане " влиза от 25 МИР-София, съпартиецът му Петър Петров - от 12 МИР-Монтана. Стоян Таслаков от " Възраждане " влиза от 17 МИР-Пловдив-област. Цончо Ганев от " Възраждане " желае да е народен представител от 2 МИР-Бургас, съпартиецът му Александър Арангелов - от 26 МИР-София-област.

Делян Пеевски от Движение за права и свободи ще е народен представител от 1 МИР-Благоевград, Йордан Цонев - от 4 МИР-Велико Търново. Станислав Анастасов желае да бъде разгласен за определен от 11 МИР-Ловеч, Цветан Енчев от Движение за права и свободи - от 6 МИР-Враца, Халил Летифов от Движение за права и свободи - от 27 МИР-Старозагорски.

Иван Иванов от " Българска социалистическа партия за България " желае да бъде разгласен за определен от 19 МИР-Русе, Кристиан Вигенин - от 31 МИР-Ямбол.

Николай Денков от " Продължаваме Промяната " влиза като народен представител от 30 МИР-Шумен, сътрудника му Росен Костурков - от 17 МИР-Пловдивски.

Виолета Комитова от " Български напредък " става народен представител от 2 МИР-Бургас.

Ивайло Мирчев от " Демократична България " ще е народен представител от 18 МИР-Разград, Елисавета Белобрадова и някогашният правосъден министър Надежда Йорданова са избрали да влязат в Народното събрание от 23 МИР-София.

Красимир Вълчев от ГЕРБ-СДС ще е народен представител от 27 МИР-Стара Загора, Радомир Чолаков - от 16 МИР - Пловдив-град.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР