Централната избирателна комисия регистрира Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ

...
Централната избирателна комисия регистрира Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ
Коментари Харесай

Патриоти за Валери Симеонов - така ще се казва коалицията на екс вицепремиера

Централната изборна комисия записва Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) “ за присъединяване в идните на 26 май избори за Европейски парламент, оповестиха от пресцентъра на партията.
Валери Симеонов заяви, че са събрани 5 300 подписа, което е два пъти и освен това от нужното. Заедно с него документите подадоха ръководителят на Средна Европейска класа Георги Манев, заместник-председателите на НФСБ Валентин Касабов и Борис Ячев, националният представител от НФСБ Христиан Митев и координаторът на партията Венера Тодорова.
„ Призовавам хората да гласоподават за политици, които ще им свършат работа – а не по благосклонности. Българският гласоподавател би трябвало да знае, че в Европейския парламент би трябвало да се прави доста сериозна работа. Сега, с пакета „ Мобилност “ видяхме какъв брой е значимо да имаш съществено, поредно държание, да търсиш съдружници и да организираш опозиция на всичките тези безумия, които се пробват да прокарат огромните страни. Така, че Европейският парламент е място за борби – по тази причина сме сътрудници с ръководителя на Средна Европейска класа Георги Манев “, съобщи след регистрацията Валери Симеонов.
Георги Манев бе безапелационен, че Средна Европейска класа е в коалиция с НФСБ, защото задачите на двете политически обединения са едни и същи, а и народните представители на НФСБ са защитавали непроменяемо в работата си дребния и междинен бизнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР