Центърът за изследване на демокрацията (ЦИД) е национален координатор на

...
Центърът за изследване на демокрацията (ЦИД) е национален координатор на
Коментари Харесай

ЦИД е национален координатор на инициативата "Изгубеното поколение“

Центърът за проучване на демокрацията (ЦИД) е народен координатор на самодейността " Изгубеното потомство “ , която се концентрира върху постоянно подценяваната група от поколението Y– младежи на възраст сред 25 и 29 години, които постоянно се оказват отвън просветителната система и в нетрайна претовареност.

" Идеята за този план пристигна от един проучвателен център в Будапеща ". Това означи в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " координаторът на плана в България доктор Лилия Якова от ЦИД :

" Миналата година през септември – октомври месец пристигна концепцията. Конкретният център в Будапеща е обвързван с много сътрудници – откриватели, специалисти в региона на юношески политики за претовареност от цяла Европа. Свързаха се с нас, защото има интерес България да бъде включена в тази съответна самодейност. Общо 13 страни участваме в плана . В самодейността са включени страни като Австрия, Финландия, Норвегия. Това са страни, където несъмнено има положителни практики и са страни за образец ".
Цялото изявление с доктор Лилия Якова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР