Центърът за градска мобилност стартира нов канал за комуникация. Чрез

...
Центърът за градска мобилност стартира нов канал за комуникация. Чрез
Коментари Харесай

Синя и зелена зона в София ще могат да се плащат през Viber

Центърът за градска подвижност започва нов канал за връзка. Чрез интерактивен чатбот във Viber, всеки ще може да получава вести за трафика в града, настоящи написания и направления на публичния превоз, както и информация за паркирането и за типовете транспортни документи, оповестяват от ЦГМ.

За пръв път във Viber ще бъде допустимо и заплащането на синя и зелена зона, с помощта на взаимната самодейност на водещата информационна платформа и ЦГМ.

" Потребителите ще имат опцията да изтеглят и безплатния стикер пакет на ЦГМ, който показва постоянно срещани, а и занимателни обстановки от всекидневието на забързания градски човек. Чрез свалянето на пакета те ще бъдат автоматизирано добавени към чатбота ", е споделил Никола Рогачев, ръководител на Съвета на шефовете на ЦГМ, представен от пресцентъра на сдружението.

Новият канал за връзка има за цел да улесни оптимално достъпа до информация на хората. В него ще има вести за промени - маршрутни или в паркирането, ще може да се ревизират изискванията за издаването на транспортни документи или пък такива за винетни стикери, ще може да се видят най-близките пунктове за продажба и още доста услуги.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР