Центърът на Лос Анджелис Лейкърс Дуайт Хауърд е напълно съгласен

...
Центърът на Лос Анджелис Лейкърс Дуайт Хауърд е напълно съгласен
Коментари Харесай

Дуайт Хауърд: Няма да играем баскетбол, докато не решим проблемите си

Центърът на Лос Анджелис Лейкърс Дуайт Хауърд е изцяло склонен с мнението на Кайри Ървинг и също е срещу рестарта на сезона в НБА. Осемкратният участник в " Мача на звездите " съобщи, че има доста по-важни неща от баскетбола сега, визирайки расовата дискриминация, и добави, че няма да играе, до момента в който проблемите не бъдат решени.  Кайри Ървинг се разгласи срещу рестарта на сезона в НБА

" Съгласен съм с Кайри. В този миг баскетболът не е нужен, развлеченията ще бъдат единствено за разпръскване. Разбира се, че това не може да разсее играчите, само че разполагаме с запаси, които по-голяма част от общността ни не може да си разреши... Не бих желал нищо друго, с изключение на да печеля купата от НБА, само че сега по-важно е да се обединя с общността си. Това е по-голямата купа, прекомерно е красиво, с цел да не го преследвам. Какво по-хубаво време от в този момент, с цел да се съсредоточим върху фамилиите си?

" I would love nothing more than to win my very first NBA Championship. But the unity of My People would be an even bigger Championship "

Dwight Howard says in a statement that basketball isn't needed right now, per @ByJillMartin pic.twitter.com/f7q6GLuEo0
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 14, 2020
Кога сме имали толкоз време да бъдем със фамилиите си? Оттук стартира нашето единение - у дома със фамилията. Европейската колонизация ни лиши от богатата ни история и занапред би трябвало да седнем и да премислим нещата. Колкото по-малко разсейвания, толкоз повече време за дейности, целящи да преоткрием себе си. Държавите произлизат от фамилии. Афроамериканците не са нация. Време е нашите фамилии да станат лични народи. Няма да играем баскетбол, до момента в който не решим проблемите си ", изясни Хауърд в изказване пред CNN.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР