Ценовата граница от 60 долара за руския петрол, договорена от

...
Ценовата граница от 60 долара за руския петрол, договорена от
Коментари Харесай

Зеленски за тавана на руския петрол: Несериозно, само Полша ...

Ценовата граница от 60 $ за съветския нефт, контрактувана от Европейски Съюз, Г-7 и Австралия, не е " сериозна ", тъй като е " много комфортна " за Москва, съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

" Русия към този момент аргументи големи загуби на всички страни по света, като съзнателно дестабилизира енергийния пазар ", твърди той във вечерното си послание, определяйки решението за ценовия таван като " слаба позиция ".

" Въпрос на време е, когато въпреки всичко ще се наложи да се употребяват по-силни принадлежности ", добави Зеленски. " Жалко е, че това време ще бъде изгубено.

" Логиката е явна: в случай че пределната цена на съветския нефт е 60 $ вместо да вземем за пример 30 $, за което приказваха Полша и балтийските страни, тогава съветският бюджет ще получава към 100 милиарда $ годишно...

" Тези пари ще бъдат употребявани и за по-нататъшна дестабилизация точно на тези страни, които в този момент се пробват да избегнат огромните решения. "

По време на договарянията за това къде да бъде избран таванът на цените, Полша по-специално се опита да се задържи за по-ниско равнище от 30 $, преди в последна сметка да се съгласи на по-високия таван.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР