Цените на петрола леко се повишиха в азиатската търговия в

...
Цените на петрола леко се повишиха в азиатската търговия в
Коментари Харесай

Цените на петрола претърпяха леко повишение

Цените на петрола леко се покачиха в азиатската търговия в сряда след неофициални данни, отчитащи по-голям спад от упования в запасите на Съединени американски щати от горива. По този метод котировките отчасти се възвръщат след вторнишкия срив от 5 на 100, който бе подбуден от терзанията за търсенето поради възможни нови локдауни в Китай и нападателната парична политика на централните банки, съобщи Си Ен Би Си.

Американският лек недопечен нефт нарастна с 64 цента до 92,28 $ за барел, откакто на предходния ден загуби 5,37 $ под натиска на страховете от криза.

Сортът Брент, който е референтен за Европа, прибави 48 цента или 0,5 на 100 до 99,79 $ за барел след обезценката с 5,78 $ във вчерашната търговия. На 31 август изтичат октомврийските договори. По-активно търгуваните ноемврийски фючърси прибавиха 61 цента или 0,6 на 100 до 98,45 $ за барел.

Данни на Американския институт по петрола (API) регистрират спад на запасите от бензин с към 3,4 милиона барела, до момента в който запасите от дестилати, които включват дизела и самолетното гориво, са спаднали с към 1,7 милиона барела за седмицата до 26 август.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР