Цената на Dogecoin наскоро надхвърли $0.10, достигайки четиримесечен връх, след

...
Цената на Dogecoin наскоро надхвърли $0.10, достигайки четиримесечен връх, след
Коментари Харесай

Dogecoin предизвика еуфория в социалните мрежи – ще се спука ли балонът?

Цената на Dogecoin неотдавна надвиши $0.10, достигайки четиримесечен връх, откакто Twitter вгради логото на токена на началната си страница на 3 април, което докара до скок на DOGE с 25% в границите на час час.

Въпреки това, метриките на веригата демонстрират, че миньорите стартират да разпродават своите дялове, с цел да записват облаги, което може да докара до промяна на цената.

Според данни , събрани от IntoTheblock, през последната седмица миньорите на Dogecoin са продали 130 милиона монети, което се равнява на към $11.8 милиона. Продажбата на блок награди в огромни количества може да усили предлагането на монети, налични на пазара, което да докара до доста влияние върху цената на криптовалутата. Миньорите на Dogecoin имат близо 3.3% от общото предложение на DOGE.

Освен това, интензивността в обществените медии, обвързвана с Dogecoin, се увеличи до равнища на еуфория, което демонстрира спомагателен капацитет за възобновяване на цената. Глобалната общественост на Dogecoin сега е в положение на еуфория, като споменаванията на DOGE в обществените медии се усилват бързо.

Според анализите на веригата се следи доста нарастване на обществения размер на Dogecoin, който сред 2 и 5 април се е нараснал от 4,244 на 17,248.

Това число обаче към този момент е надхвърлено заради неотдавнашните дейности на Илон Мъск в Twitter. Данните сочат, че когато споменаванията в обществените медии надвишават 13,000 дневно нормално следва оттегляне на цената.


 


Анализаторите предвиждат, че DOGE може да тества още веднъж равнището на $0.076, в случай че загуби поддръжката при $0.088. По-сериозния напор за покупки от 167 милиона токена обаче може да помогне мечките да се задържат на равнище от $0.076.

В случай обаче, че DOGE успее да премине границата от $0.11, може да стартира бичи напредък към $0.12. Въпреки това, песимистите на пазара са основали поръчки за продажба на към 157 милиона токена на тази ценова точка. За да може DOGE да доближи това равнище, алткойнът би трябвало да преодолее тежестта на натиска от продажби на към 100 милиона токена.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР