Целта е да продължим в следващия кръг, а евентуална победа

...
Целта е да продължим в следващия кръг, а евентуална победа
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Победа утре ще бъде бонус

" Целта е да продължим в идващия кръг, а възможна победа на следващия ден ще бъде бонус ", съобщи старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро преди срещата-реванш против Адмира Вакер от втория прелиминарен кръг на Лига Европа.
Наставникът на " алените " загатна, че тимът му ще играе внимателно предвид на задатъка от 3:0 след първия мач.
" Ще излезем с най-хубавото и ще опитаме да покажем същата сила, както в първия мач. Но в това време би трябвало да бъдем умни и да действаме внимателно. Знам, че футболът е за развлечение, само че не може да побеждаваме във всеки мач. Все отново имаме преднина от три гола. Не е нужно да обръщаме особено внимание на някой от играчите на Адмира. Важно е по какъв начин ще подходим ние към мача. ЦСКА е по-силният тим и би трябвало да го покажем още веднъж на терена ", разяснява Ел Маестро.
Срещата пропущат осъдените Николай Бодуров и Кристиан Малинов, както и контузените Станислав Манолев, Стойчо Атанасов и Рафаел Енрике. В тима няма други кадрови проблеми ".
Относно новото попълнение Евандро Да Силва, треньорът съобщи: " Имахме потребност от подобен футболист, той е като лисица в наказателното поле. Изглежда в положително физическо положение, само че като на всеки южноамериканец му би трябвало време за акомодация. Преди време е считан за един от огромните гении в Бразилия, само че в последните две години изявите му не са впечатляващи. Но това е късмет за ЦСКА да го притегли, тъй като в случай че беше голмайстор на бразилското състезание, нямаше да пристигна в България. Трябват ни още един-двама нови, може би нападател и бранител, само че не аз съм притежател на ЦСКА и не аз давам парите ", разяснява треньорът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР