Целия казус с Джемкорп“ е подходящ за холивудски филм. Идват

...
Целия казус с Джемкорп“ е подходящ за холивудски филм. Идват
Коментари Харесай

Делян Добрев: Бандата „Джемкорп“ превзе държавата и направи далавери за милиарди

Целия проблем с „ Джемкорп “ е подобаващ за холивудски филм.

Идват в ръководството едни измамници с бели якички, завладяват страната и стартират далавери за милиарди и то в енергетиката, тъй като там са най-големите суми.

Това съобщи някогашният енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Те са доста положителни измамници, тъй като са съумели да излъгват министерствата, службите, всички. ДАНС се усещат първи.

Те даже са поискали интернационалните паспорти на ръководителите в „ Булгаргаз “. Защо са им – не знам “, добави той.

На тази тайфа „ Джемкорп “ не ѝ е единствената спекулация, те по същия метод закриха ТЕЦ-овете, съобщи някогашният енергиен министър.

„ По мотив обвиняването, че Борисов е закрил ТЕЦ-овете. Ангажиментът да намалиш излъчванията, значи да построим още 2-3 ТЕЦ-а “ поясни депутатът от ГЕРБ-СДС.

Той разяснява изказванията на Асен Василев от „ Продължаваме промяната “, че Борисов е договорил да се понижат излъчванията с 55% през 2020 година, а те са предоговорили намаляването да е с 40%.

„ Ето за какво те са едни гениални измамници и е доста мъчно да им проследим всички далавери “.

Асен Василев ги е договорил, а Кирил Петков ги е подписал. Затова и двамата са отговорни, съобщи Добрев. По думите му повода за закриването на въглищата са батериите, което носело милиардна облага.

„ Споразумението с Турция е доста положително, в случай че то ни дава достъп до техните терминали и да си разтоварим какъвто газ желаеме. Ако обаче се касае за някаква друга скица, по която да купуваме съветски газ – то няма да е добре “, акцентира тпй.

„ Аз съм един от първите, които споделиха, че бихме подкрепили Демократична България, в случай че мандата бъде даден на тях. Има една дребна група хора в Политическа партия, които са измамниците с бели якички. При тях има и доста свестни хора, за които гласоподавателите гласоподаваха, тъй като се надяваха да донесат смяна, и аз се разбирам с тях “, призна Добрев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР