Царско село записа престижно равенство 1:1 с шампиона Лудогорец в

...
Царско село записа престижно равенство 1:1 с шампиона Лудогорец в
Коментари Харесай

Царско село взе точка и от Лудогорец

Царско село записа влиятелно тъждество 1:1 с първенеца Лудогорец в дуел от 24-ия кръг на Първа лига. Така, откакто измъкна точка от ЦСКА на " Армията " преди седмица, последният в красирането го направи и против първенеца. Така ЦСКА може да се приближи на шест точки от водача Лудогорец, само че единствено в случай че завоюва на следващия ден против Ботев Пд.
След единствено 120 секунди Сотириу направи огромен пропуск, откакто Спас Делев го откри с центриране на втора греда, само че централният нападател на " орлите " не съумя да нанесе прекрасен удар по топката. Домакините изненадващо поведоха в 12-ата минута, откакто Лукас Мартинс се оказа на вярното място в точния миг и с левия крайник прати топката неспасяемо в долния ляв ъгъл на Серджио Падт - 1:0!

Последва нов пропуск на Сотириу, чийто удар мина на сантиметри от дясната греда на Хадим Ндиае. Почти половин час след първия съдийски сигнал вратарят на Царско село се отличи с положително избавяне при диагонален удар на Карничник. В 42-ата Каули Соуса получи прекрасен пас на границата на наказателното поле и шутира извънредно едва. В заключителните секунди на първата част Спас Делев нанесе мощен удар диагонално, само че над горната греда на Царско село.

В 56-ата минута точно Вердон засече центриране от корнер на втора греда и с доста добре ориентиран удар матира Хадим Ндиае - 1:1! В 67-ата Спас Делев получи доста комфортен пас в наказателното поле, само че ударът му беше извънредно болнав. В идващите секунди точно той отстъпи мястото си на Матиас Тисера. Десетина минути преди последния съдийски сигнал Алекс Сантана бе сменен от Мануел Шоу, а Кирил Десподов от Рик Джонатан. И това обаче не донесе триумф на първенците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР