ОвенСъвсем няма да се иска на Вашия любим човек днес

...
ОвенСъвсем няма да се иска на Вашия любим човек днес
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 16 май 2024 г.

Овен
Съвсем няма да се желае на Вашия обичан човек през днешния ден да Ви загуби. Даже и в случай че това, което се случва сред вас може да бъде наречено загуба с огромно въображение, той отново ще се нервира от създалата се обстановка. Постарайте се от самото начало да имате това впредвид.
Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Близнаците –жени през днешния ден цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват несравним сексапил и ще притеглят представителките на противоположния пол. В умели ръце подобен сексапил може да бъде извънредно унищожителен!

Рак
Съвършено непредвиденото развиване на събитията може да премине като ударна вълна през желия сегашен ден, само че ще би трябвало да признаете, че макар хаоса, всичко това е необикновено вълнуващо. Само че в този момент през днешния ден следва да се оправите с следствията. Не забравяйте, че не би трябвало да намерите решение в едно деяние, до колкото днешния ден е поставил началото на доста дълъг развой. Ще откриете, че всички Ваши бъдещи крачки ще се вписват в пъзела с невероятна лекост.

Лъв
И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои Ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията. На процедура през първата половина на деня ще Ви върви, само че по-късно въздействието на позитивните трендове ще тръгне към спад. Постарайте се да измененията нещо в своето жилище – и най-малката смяна ще докара до удобен резултат.

Дева
Ако не планирате през този ден да бъдете в цялостно уединение и имата желание (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили учтивост, еластичност, дипломатичност и подготвеност да забелязвате някои нови неща. Бъдете подготвени и за това, че Ваш сътрудник може да стартира да се държи по необикновен метод, като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и схватливост, или ненадейно прояви отрицателните страни на своя темперамент. Ако сте въвлечени в съревнование с някого, може по-силно от нормално да Ви засегне държанието на съперника.

Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.

Скорпион
Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, само че внезапно сте се стили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете че не постоянно по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - дори една роза може да направи човек благополучен за през целия ден а дори за седмица и година.

Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня.

Козирог
Езикът, на който ще си говорите с Вашия обичан човек през днешния ден, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават задоволително Вашата двойка,ще бъдат изцяло уверени, че се карате. А в действителност по този начин ще Ви бъде по- уютно и удобно.Какво пък, щом по този начин Ви харесва!

Водолей
Днешният ден няма да Ви зарадва, тъй като е обвързван със събития, от които от дълго време сте се страхували. Въпреки че всичко ставащо е било изцяло предсказуемо, проект за оттегляне нямате, а това е повода за чувство на беззащитност. Постарайте се, да сведете самокритиката си до най-малко (даже и напълно не Ви е нужна), и да намерите човек, който да Ви реши проблемите. А това напълно не е мъчно... Не е желателно да вършиме крупни покупки, и да харчите непотребни пари за неща, които в един миг ще се окажат не изключително нужни. Има възможност за обостряне на хронични болести.

Риби
Прекалено сте прочувствени и в никакъв случай не бихте се и пробвали да оспорите този факт. А в случай че би трябвало да сме точни, демонски се гордеете с това! Само че в този миг страстите, които както нормално са изписани на лицето Ви, стават още по-очевидни - изключително за един съответен човек, за който са предопределени. Така че - малко по- умерено. Помнете, че загадъчността е една от най-съблазнителните Ваши черти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР