Царичина не бива да се пипа! Всеки, който го направи,

...
Царичина не бива да се пипа! Всеки, който го направи,
Коментари Харесай

Мария Бакалова под заплаха от прокобата Царичина

" Царичина не трябва да се пипа! Всеки, който го направи, ще бъде настигнат от проклинание. Затова Мария Бакалова да се пази. "

Това предизвести специалист по паранормалните феномени пред " България Днес ". Той е помощник на най-големия уебсайт Portal2, профилиран в разгадаването на мистерии, загадки и конспирации " по света и у нас ".

Наскоро се разбра, че бургаското момиче в Холивуд и нейният съучастник - артистът Юлиан Костов, са продуценти на " тайнствен детектив ". Самата Бакалова взе участие като актриса, а мястото на снимане е Царичина. По думите на БГ звездата в Меката на киното сюжетът се върти към кацане на НЛО в костинбродското село. През годините на прехода то се покри с мистична популярност. В самото начало на 90-те военни прокопаха там " тунел към други измерения ". Сега от изкопа няма и диря. Той е засипан, от горната страна е прораснала трева, а нечия ръка е боднала и табела с надпис: " Тук беше дупката ".

Експерт номер едно и до момента по " ямата в Царичина ", както я назова народът, е екстрасенсът Елисавета Логинова. Тя е включена в екипа, управителен тогава от самия Генщаб на българската войска. По това време негов началник е ген. Радню Минчев. Съпругът на контактьорката с инопланетяните - Илия Логинов, е армейски офицер. Напуска рано този свят, а сътрудници на брачната половинка му считат и до момента, че копането в Царичина е ускорило неговия край. Освен Логинова към екипа е била привлечена и начинаещата, само че доста перспективна съгласно специалисти по НЛО екстрасенс Марина Наплатанова. Тя е щерка на полк. Делчо Наплатанов, дълготраен кадър на Министерството на защитата.

Предупреждението на днешните БГ контактьори към Мария Бакалова е доказано и от доста поданици на Царичина. През годините, описват те, по нощите над дупката виждали да трептят странни светлини. Кучетата в селото започвали да лаят, случвали се и необясними от позиция на здравия разсъдък произшествия. Хората от Царичина се притесняват, че мястото може да стартира да притегля като магнит фенове на мистиката. Затова те се радват, че " тунелът " е засипан. Били съгласни от горната страна да се излее и бетонна плоча за още по-голяма сигурност.

Известни наши есктрасенси също се вайкат, че раздвижването към Царичина може да отвори " кутията на Пандора " и оттова да плъзнат рискове от извънземен темперамент. " Присъствието на толкоз доста хора, шумовете, дейното придвижване, ритуалите, въпреки и единствено на лента, са в положение да засилват силите от други светове ", сигнализират те.

Една от първите специалистки по всичко, обвързвано с " тунела " в костинбродското село, е столичната журналистка Анна Зографова. Тя първа в България се снабдява с видеоакасета със запис на " диалозите " на Марина Наплатанова с " галактическия разсъдък " край Царичина. По-късно младата жена, разкрива Зографова, пада от висок етаж на блока си. Официалната версия е самоубийство, само че тя продължава да се оспорва от доста екстрасенси. Самият полк. Наплатанов, бащата на Марина, скоро след нея също напуща този свят. Офицерът е открит мъртъв край остарялата естакада към аерогара София, научи " България Днес ". Какво е предизвикало съдбовния край, остава мистерия и до наши дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР