Попитаха изкуствения интелект (AI) как изглеждат сънищата“ и резултатите са

...
Попитаха изкуствения интелект (AI) как изглеждат сънищата“ и резултатите са
Коментари Харесай

Попитаха изкуствения интелект как изглеждат сънищата - резултатите са колкото впечатляващи, толкова и плашещи 

Попитаха изкуствения разсъдък (AI) по какъв начин " наподобяват сънищата “ и резултатите са в действителност впечатляващи, само че в това време и малко плашещи.

Случвало ли ви се е да изживеете в действителност ослепителен сън, само че да се разсъните и да продължите с работния си ден единствено, с цел да откриете, че до момента в който се замислите още веднъж - картината, която сте сънували е изчезнала от съзнанието ви? Е, за благополучие изкуственият разсъдък разкри по какъв начин може да е изглеждал този сън.

В YouTube канала Brain Boost по-рано тази година бе оголен резултатът, откакто попитаха AI " по какъв начин наподобяват сънищата “, а резултатите са в действителност " диви ".

Представете си нещо като кръстоска сред някои от по-напрегнатите подиуми от " Търсенето на Немо “ и " Фантазия “ (1940), плюс няколко предмета от " Играта на играчките “, всички лудуващи и подскачащи нагоре-надолу по едно и също време, написа unilad.com.

Обектите се появяват и изчезват за секунди и се преплитат с блестящо оцветени талази - би било ужасно, в случай че в действителност не беше много непоносимо и ужасяващо. Вече е разбираемо за какво от време на време се разсънваме обляни в пот.

А представяте ли си какво би било, в случай че попитаме изкуствения разсъдък по какъв начин наподобяват кошмарите?

Вижте видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР