Трявна е домакин на националния Трабант фест“. Членовете на клуба

...
Трявна е домакин на националния Трабант фест“. Членовете на клуба
Коментари Харесай

Трявна е домакин на националния „Трабант фест“

Трявна е хазаин на националния „ Трабант фест “. Членовете на клуба на притежателите и последователите на именитото возило гостуват в града за четвърти път и тази година ще покажат пред публиката към 50 автомобила.

Притежатели на автомобил трабант от разнообразни краища на страната ще се съберат за феста, който ще бъде открит в 11 часа. Програмата планува занимания за публиката, награждаване на участниците и почетна обиколка на Трявна и Плачковци.

По улиците ще преминат към 50 коли с двутактов мотор. Най-старият трабант, който феновете ще видят, е модел от 1963-а година и е благосъстоятелност на Кольо Тончев от Добрич, показват уредниците от „ Национален клуб Трабант “.

В центъра на града ще бъдат показани разнообразни модели от трансформиралото в знак на социализма возило, чието произвеждане стартира през през 50-те години на 20 век в Германска демократична република.

Програмата за феста ще бъде допълнена от галерия на остарели български цигари, от интервала 1901-1989 година. Те са част от сбирката на Димитър Георгиев от Силистра.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР