Трябва да се търси диалог, затова отиваме на всяка покана

...
Трябва да се търси диалог, затова отиваме на всяка покана
Коментари Харесай

ДПС с взривяващ въпрос: Какво пречеше на групата на шарлатаните да подкрепят кабинета „Габровски“?!

„ Трябва да се търси разговор, по тази причина отиваме на всяка покана за среща за диалози. Моето персонално мнение е да не поддържа втория мандат. Ще го не отстъпвам, тъй като не слушам отговори на доста значими въпроси. Вместо отговори получаваме алабализми. Как да подкрепим едни шарлатани? Това, което оферират Политическа партия, е същото, което чухме от ГЕРБ. Какво пречеше на групата на шарлатаните да поддържат кабинета „ Габровски “, вместо в този момент групата на шарлатаните да търси партийни решения за същите цели “. Това сподели пред БНР Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

И добави, че е допустимо Движение за права и свободи да реши да поддържа втория мандат. „ Трябва да се търсят хора, които да изведат хора от рецесията, би трябвало да се търси необятно обединяване. Но да предложиш за министри тези, които ни докараха дотук, това не мога да го схвана. Управлението на Политическа партия е същият модел на ГЕРБ, само че по-лоша версия. Няма нищо друго. Но ГЕРБ най-малко пробваха да излязат от самочувствието на огромни и предложиха хора, които не са толкоз политически ангажирани и нямат партийна багра. Тук виждам опит да ни се наложат същите шарлатани да ръководят България “, означи той.

Хамид акцентира, че без значение дали Движение за права и свободи или някой различен ще получи третия мандат, то Движението ще постави изпитание да бъде формирано постоянно държавно управление.

„ Ще погледнем еднообразно на напъните на всички парламентарни групи, на техните стратегии, цели, сформира. Не очаквайте от нас да кажем авансово „ с тези – да, с тези – не… Намираме се в по-тежка рецесия от нормалното. Правилно президентът дава време за по-задълбочени договаряния, за диалози “.

Според него ветото на президента върху Изборния кодекс е „ най-слабото в историята поради несъстоятелните причини “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР