Трябва да се прави разлика между бюджет на политика Пожарна

...
Трябва да се прави разлика между бюджет на политика Пожарна
Коментари Харесай

Гл. комисар Николай Николов: Бюджетът на пожарната не е пострадал

Трябва да се прави разлика сред бюджет на политика " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " и бюджет на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", който е част от бюджета на политиката. Това прикани в студиото на Сутрешния блок на БНТ1 основен комисар Николай Николов - шеф на Главната дирекция, във връзка казаното от водача на профсъюз " Огнеборец " Венцислав Станков, че бюджетът на пожарната е понижен със 7 млн. лв..

Със синдикатите се разминаваме по изказванието, че е потърпевш бюджетът на пожарната. Не е потърпевш, безапелационен беше гл. комисар Николов.
По думите му на срещата във Вътрешното министерство е станало ясно, че по-добрата персонална отбрана и физическа сигурност на огнеборците е приоритет освен на управление и синдикатите, само че и персонално на министър Маринов.
Аз съм окуражен, че до началото на идната година ще можем да разгадаем огромна част от претенции, съобщи гл. комисар Николов.
Какво още сподели за проблемите на родната пожарна шефът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР