Трябва да признаем, че новината за бременността на Сузанита искрено

...
Трябва да признаем, че новината за бременността на Сузанита искрено
Коментари Харесай

Какво се случва? Сузанита стана нов човек, лее мъдрости за щастието и живота онлайн

Трябва да признаем, че новината за бременността на Сузанита откровено ни зарадва. Тя мина през такива тествания за възрастта си, че беше извънредно време да ѝ се случи нещо хубаво. 

А хубавото за Сузанита стартира още с началото на връзката ѝ с Марк, който я преобрази и по думите ѝ я е направил различен човек. Е, очевидно преобразяването продължава. 

Виж още: Признание: Самотата не плаши Виктория Капитонова... стига да има пари

В стори в Instagram тя показа формулата си за благополучен живот. " Когато се разсъните заран, умишлено изберете да имате благополучен живот. Такъв, който е изпълнен с обич, смях, добрина, здраве и триумф ", приканва Сузанита.

Виж още: Тита откри сезона на дините: Тита откри сезона на дините: Певицата сподели убийствено тяло на древногръцка богиня 

По думите ѝ методът, по който мислим, отзразяват нашата действителност. Доста мъдрости от Сузанита, а? Е, очевидно това към този момент ще е новата действителност.

За Сузанита се твърди, че щяла да ражда в чужбина и по-конкретно в Исландия. А съдейки по последното ѝ стори това евентуално ще се случи в първите дни на есента:

 https://www.instagram.com/mvradova/

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР