Трябва да има редовно правителство, третият мандат трябва да отиде

...
Трябва да има редовно правителство, третият мандат трябва да отиде
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Милиарди долари за 6 месеца сме дали на Русия - затова са тези символни гласувания на ПП срещу въоръжаването

Трябва да има постоянно държавно управление, третият мандат би трябвало да отиде там, където ще има държавно управление. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на изключителна конференция в централата на партията. " Нито те (ПП, бел. ред.) ще се пречупят, нито ние ", сподели Борисов, имайки поради, че първите два мандата ще отидат при ГЕРБ и Политическа партия, само че нито една от двете партии няма да поддържа другата. 
Трябва да се приказва с президента, всевъзможен мандат - само че да има държавно управление. Да се приказва с партиите - какъв кабинет, с какъв мандат биха подкрепили. Егото би трябвало да изчезне, както при мене е изчезнало. Затова тези срещи би трябвало да се проведат при президента, акцентира Борисов. Какво ще кажем на гласоподавателите, в случай че няма държавно управление? Група безотговорници се заяждат всеки ден. Тогава идва тематиката за президентска република. Искаме ли да изчезне парламентаризмът?! Аз персонално не желая, продължи Борисов с ангажимента, че това са негови разсъждения. 
Антикорупционна коалиция - ГЕРБ,БСП, Движение за права и свободи, Демократична България, БВ - признати в правна комисия и двата закона на Политическа партия и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди неразбиране - Политическа партия не вземат участие в правна комисия по техния закон, а в комисията за Министерство на вътрешните работи господин Петков предлага да не се преглежда въобще. Сиреч - главната им опорка в предизборната акция я заличих с един размах, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
  " Много съм благополучен, че Европейски Съюз и НАТО бяха подкрепени от голямо болшинство. 177 " за " за Еврозоната. Четворна коалиция за европейското бъдеще на България. Военната помощ за Украйна - украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно болшинство, голяма коалиция - 175 " за ". Тук също буди неразбиране, че единствено 44 депутата от Политическа партия са го подкрепили. " Против " обединението " Възраждане " -БСП, продължи Борисов.
Втората част на ескадрилата Ф-16, която ни дава право на присъединяване с едно от най-модерното въоръжение, също голяма поддръжка. От Политическа партия 33-ма от 53-ма поддържат. И все пак обединението е голяма. Против - Асен Василев. Хубава работа - този, който заплашваше с Магнитски всички. Много са ми забавни десните и демократичните, всички, които живееха с илюзията, че Политическа партия е проамериканска партия. Разултатите от будят голямо неразбиране ", сподели Бойко Борисов. 
Ако слезете долу, има уред, в случай че желаете да си купите кафе, ще сложите 2 лева, а в случай че през днешния ден сме в еврозоната, ще сложите 1 евро. Кафето ви ще поевтинее, тъй като курсът е по-евтин за България и ще е 1,97 лева Това е към проф. Гечев, международният първенец по банкрутиране на банки и неосъществим във всички банки оттук насетне, сподели Борисов. Той изреди и още планове, които са били подкрепени в комисии  като този за водите 
и обезщетенията за битовите консуматори.
" Интересно е кой се е въздържал - " борецът " с мафията Бойко Рашков, отцепникът Радостин Василев и депутатът Христов (Ицо Хазарт, бел. ред.) ", разясни Десислава Атанасова. Ние не бързаме за избори, акцентира Бойко Борисов. 
Лидерът на ГЕРБ разяснява и машинното гласоподаване. " Да внесеш машините на Мадуро, да излиза на екрана, че дневникът е фалшифициран. И по тази причина Конституционният съд сподели, че не имат вяра на машините. Демократична България също не им има вяра ", разясни Борисов. " Нашите депутати през вчерашния ден дадоха опция на всички партии да създадем всичко по този начин, че да имаме доверие в машините. Питам в този момент, за какво ходихме да купуваме машините на Мадуро? В България ай ти секторът е доста развъртян. Защо страната не пусна незабавно един конкурс за произвеждане на български машини? Веднага да се пусне конкурс, да се направи държавно дружество, в случай че би трябвало. Ние споделяме - въведохме машинното гласоподаване, само че след това други направиха нелепости. Затова предложихме смесеното, до момента в който не върнем доверието в машините, акцентира водачът на ГЕРБ.
 
" Как ще си дадем изборите без сигурност. Вие не можете да си отбраните пощите, пенсионерите... Демократична България и ние сме на едно и също мнение - до момента в който върнем доверието в машините, да има и хартия. Отворен код, софтуеристите там, страната да дава отговор, да го създадем като хората ", сподели водачът на ГЕРБ.
 

 
" Ние милиарди долари за тези 6 месеца сме дали на Русия. Това е информация от Национален статистически институт. Но ги е боязън да гласоподават, тъй като всеки, който е блажил пръсти, руснаците бият през тях. Самата госпожа Нинова сподели, че Кирил Петков е излъгал Зеленски, сподели още Борисов. Дейстително ли съзнателно в изгода Гърция и Турция ние не сме си резервирали слотовете да разтоварим втечнения газ. Ние ще извадим на наша конференция, когато Делян Добрев сподели " Днес резервирайте слотовете, тъй като костват маса пари ". Как не ги е позор от това, което са предизвикали. А те си го и признават. А в този момент с кои очи желаят и служебното държавно управление и бюджет да прави. Ако не са резервирани потенциалите, кой е отговорен - би трябвало да се каже ", разясни водачът на ГЕРБ въздържанието на Политическа партия на последните значими гласувания в Народното събрание. 
 
Борисов удостовери новината, обявена от някогашния президент Росен Плевнелиев, че следва среща сред Политическа партия и ГЕРБ. " Нямаме срещу да се срещнем на експретно равнище. Доколкото знам среща с Политическа партия е уговаряна с Деси Атанасова, Кирил Ананиев, Деница Сачева и Делян Добрев за вторник сутринта. Нито те ще се пречупят, нито ние. Това ме води към третия мандат. Ние ще предложим държавно управление, само че е рисковано с първия мандат. Много е значимо да знаем при кой третия мандат ще има късмет да се направи държавно управление. Хората се умориха ", изясни някогашният министър председател.
 
" Зеленски има поддръжка от целия либерален свят. Путин не може да се върне и да се съобщи. Мръсна бомба е доста ужасно, който и да я пусне. Авария в " Запорожие " е най-кошмарния вид да се разпилян популацията и бойците там. Запорожката АЕЦ украинците желаят да я включат да пуснат тока, руснаците желаят да вземат и да пернат силата към Крим. И в това положение да оставиш България без държавно управление е невероятно. За да можем да сме ангажирани през зимата пред хората ", съобщи Борисов.
 
 На въпрос дали би седнал на диалог с Политическа партия, откакто излезе информацията за проекта за ареста му, Борисов сподели: " Става въпрос за живот, здравето и благоденствието на 7 млн. души. Бойко Рашков работи като след 9 септември, той друго не знае. Аз ревизирах моето отношение по тази тематика. Моята орис Господ ми я начерта - да имам прелестна внучка. Ако се беше случило тогава, до момента в който щерка ми беше бременна, прошка нямаше да има за никого. Бях се заклел в това, само че Господ ми даде опция и да прощавам с това прелестно събитие. Колкото повече съумееме да омекотим и да извадим омразата, ще създадем държавно управление ". 
 
Според него 100% е вероятността да има постоянно държавно управление. Ако не се откри формулата, ще би трябвало да отидем на президентска република. " Аз да държа кода като Божанов, подготвен съм незабавно да ида на изборите. " 4% надолу и 4% нагоре. Точно толкоз се губят на социолозите ", разясни Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР