Трябва да има избори по най-бързия възможен начин, защото държавата

...
Трябва да има избори по най-бързия възможен начин, защото държавата
Коментари Харесай

Делян Добрев: Семейството на Лорер може да живее добре, но българите не живеят добре

" Трябва да има избори по най-бързия вероятен метод, тъй като страната се намира в безпорядък ", съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

" В момента, в който президентът ни връчи мандат за сформиране на държавно управление, ще го върнем ", добави Добрев.

" Трябва да има избори по най-бързия вероятен метод, тъй като страната се намира в безпорядък ", съобщи в " Панорама " депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

" В момента, в който президентът ни връчи мандат за сформиране на държавно управление, ще го върнем ", добави Добрев.

" Дори и в съпротива успяхме да създадем значително неща – да вземем за пример обезщетенията за скъпия ток на бизнеса са напълно с помощта на ГЕРБ. Почти всички в Народното събрание поддържаха нашето предложение и сложихме таван на цената на бизнеса за тока от 250 лв., което е спирачка за инфлацията ", добави Делян Добрев.

Той разясни, че инфлацията в България е два пъти по-висока, в сравнение с в Европейския съюз. И добави:
" Слушаме господин Лорер, че всичко е идеално в страната, при всички опорки на " смяната ", само че фамилията на господин Лорер може да живее добре, само че българите не живеят добре "

" 8% е в Европа, 16% е при нас. 4,5% е растежът на стопанската система в България за първото тримесечие на тази година, междинното в Европа е 5,2. А страни, с които ние се съпоставяме, имат 8-9-10% растеж на стопанската система. Инфлацията ни е най-висока, икономическият напредък – минимален. За това се усещат небогати хората ", сподели още Делян Добрев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР