Трябва да чуем какво предлагат колегите. Те вчера заявиха от

...
Трябва да чуем какво предлагат колегите. Те вчера заявиха от
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Консултации за военна помощ за Украйна трябва да има

" Трябва да чуем какво оферират сътрудниците. Те през вчерашния ден обявиха от парламентарната естрада, че желаят да провокират такива съвещания, които откакто има ръководеща коалиция е редно да има такива, да се седне и да се изговори тази тематика, само че би трябвало да сме реалисти по отношение на положението на Българската войска ", това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев пред Българска национална телевизия във връзка декларацията на Демократична България от през вчерашния ден за конслутации, които да вземат решение за изпращане на военна поддръжка в Украйна.

" Войната сподели ужасно доста дефицити. Ние би трябвало да се съсредоточим върху това да почистим нашите дефицити преди да тръгнем да оправяме непознатите дефицити ", добави той.

" Нашата въздушна авиация не е такава каквато ни се желае да бъде. Би трябвало да вземем за пример ракетните комплекси, които имаме да пазят нашите стратегически обекти, което е значимо за нас. България прави много за Украйна - оказваме филантропична помощ и отворихме домовете си за украинските фамилии ", сподели още депутатът от Политическа партия.

" Ние би трябвало да балансираме сред нашите сътрудници, с цел да чуем мнението на всеки. Трябва да се седне съдружно и да се разиска, тъй като даже не сме чули конкретика ", акцентира Ананиев.

По думите му най-важното е войната да спре.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР