Труповете на 72-годишния Стефко и 35-годишната му дъщеря Наталия бяха

...
Труповете на 72-годишния Стефко и 35-годишната му дъщеря Наталия бяха
Коментари Харесай

Тежка Присъда За Рейнджъра Петко, Който Уби Жестоко Бившата Си И Баща Й

Труповете на 72-годишния Стефко и 35-годишната му щерка Наталия бяха открити на 31 октомври м.г. в къщата им в Горни Дъбник. Бащата бил мъртъв с прерязано гърло, а щерка му към момента дишала, макар множеството прободни и порезни рани по цялото тяло.

Веднага на адреса са изпратени екипи на Бърза помощ и полицията, само че на път за болничното заведение Наталия умряла. Няколко часа по-късно край Казанлък криминалистите задържаха някогашния рейнджър Петко Черкезов, с който младата жена живяла на фамилни начала за известно време. Двамата имат дребна дъщеричка.

През 2017 година връзките сред Петко и Наталия обаче се влошили. Въпреки раздялата им, мъжът траял да упорства двамата още веднъж да се съберат, търсел подпомагане от близки и познати, да убедят дамата да промени решението си и да заживеят още веднъж като семейство, като твърдял, че не може да живее без нея и в случай че не се съберат, ще убие детето им и себе си, оповестиха от прокуратурата.

След безапелационните отводи на Наталия, Петко взел решение да си отмъсти, като я убие.

В късния следобед на 30 октомври м.г., Черкезов дошъл с автомобил в Горни Дъбник и откакто се стъмнило, се придвижил до къщата, в която живеела някогашната му другарка и татко й. Прескочил дувара и през незаключената врата влезнал вътре и се скрил в дрешник в дневната стая. Там стоял към 2 часа, като изчаквал Наталия да се прибере в своята стая. След като се убедил, че в къщата всичко е утихнало, Петко излязъл от укритието си, влезнал в стаята, доближил се до изплашената жена и й нанесъл удар с нож в коремната област.

Наталия паднала и почнала да вика за помощ. В този миг в стаята влезнал татко й Стефко, който чул виковете за помощ. Бившият рейнджър се обърнал към него и му нанесъл няколко прободни рани, като възрастният мъж умрял на място.

След това несмущаван побеснелият мъж траял да мушка по цялото тяло Наталия, след което напуснал къщата.

По искане на прокуратурата, Петко Черкезов е с взета мярка за неотклонение задържане под стража.

Присъдата му не е дефинитивна. Тя предстои на обжалване и митинг пред Апелативния съд във Велико Търново.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР