Трудно е без име, опит и ресурси да конкурираш големите

...
Трудно е без име, опит и ресурси да конкурираш големите
Коментари Харесай

Пазарът на смартфони е затворен за нови брандове?

Трудно е без име, опит и запаси да конкурираш огромните играчи

Независимите дребни марки за смарт телефони нямат късмет против одобрените играчи, с изключение на да бъдат купени от тях, счита вицепрезидентът на Meizu Лин Нан

Не очаквайте да се появят нови марки на пазара за смарт телефони. Младите играчи имат късмет за триумф, единствено в случай че бъдат погълнати от по-голям и прочут производител, твърди пред Gizchina върховен управител на китайската компания Meizu.

Лин Нан разяснява партньорството сред Xiaomi и стартъпа Meitu, прочут с така наречен „ селфифони “. Вицепрезидентът на Meizu е безапелационен, че самостоятелните дребни марки просто нямат късмет против към този момент одобрените играчи, крепко укрепени в своите пазарни ниши.

Недостатъчно финансиране, липса на опит и благоприятни условия за лични проучвания и разработки са единствено дребна част от проблемите на младите производители на смарт телефони, счита Лин Нан. Според него, мъчно е без име да излезеш на пазара и да притесниш откритите играчи.

И евентуално Лин Нан е прав. Брандове като OnePlus и Essential, които към момента са млади компании, се изстреляха нагоре, тъй като имаха забележителен „ бекграунд “. OnePlus беше обезпечена с вложения и технологии на Oppo, до момента в който Essential разчиташе на огромното име на своя създател.
още по тематиката
Що се отнася до самата Miezu, тя не е компания в челната петица на международния пазар, само че е задоволително мощна, със мощни позиции в Китай. В момента Meizu приготвя нов флагман, който ще бъде един от първите на пазара с топ процесора Snapdragon 855 (8150).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР