Трудните моменти за Джулиана Гани явно тепърва предстоят. Силиконката взе

...
Трудните моменти за Джулиана Гани явно тепърва предстоят. Силиконката взе
Коментари Харесай

Джулиана Гани изпадна в ужас

Трудните моменти за Джулиана Гани очевидно занапред предстоят. Силиконката взе решение да се раздели с мъжа си Илиян Найденов, откакто го хвана във виртуална невярност, само че това, което й се стовари на главата в този момент, е повече от потресаващо. Тези дни напомпаната русокоска се върна от отмора в Кан, само че още с кацането бе посрещната от много неприятна вест, която я докара напряко до нервност. Както може да се досетите - отговорен още веднъж е някогашният й. Оказва се, че Илиян Найденов е решил да скрие детето на Джулката и най-малко към този момент отхвърля да й го върне, тъй като се надява по този метод да накара силиконката да премисли решението си за развода и двамата да изгладят връзките си.



 undefined

"Илиян не желае да ми даде Давид и това е доста неуместно, тъй като детето би трябвало да върви с майка си. Той отхвърля да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид са за да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си желае детето. А истината е, че от четири дни му се апелирам да ми го докара, само че той отхвърля.
Неговата майка т.е. някогашната ми свекърва, също отхвърля да го вразуми с предтекст, че тя го гледа доста хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го съвършено ", възмутена е риалити звездата от държанието на старата жена и наследника й, написа "Телеграф "....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР