“Трудът създава благата за цялото общество. Хората на труда са

...
“Трудът създава благата за цялото общество. Хората на труда са
Коментари Харесай

БСП почете 1 май с 200 нови социалисти и песните на Орлин Горанов

“Трудът основава богатствата за цялото общество. Хората на труда са създателите на прогреса”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която означи обичайно Деня на труда в Борисовата градина.

“Трябва да се строят фабрики и предприятия”, счита водачът на Българска социалистическа партия. Тя акцентира, че идват на празника с чудесна вест. “В Народното събрание се събрахме 12 партии и 15 цивилен и неправителствени организации, учени, социалисти, патриотични организации и синдикати за алтернативата, за мира, за битката против задкулисието”, разгласи Нинова.

“Днес всички се изправяме пред вас с морално самочувствие, че не ви предадохме нито за момент. Благодарение на Българска социалистическа партия има безвъзмездни учебници, детски градини и ясли, повече средства за майчинство, пенсии. Ще продължим и занапред”, безапелационна е Нинова.

Заместник-председателят на левицата Кристиян Вигенин посочи, че постоянно са имали задачата да оказват помощ на хората и в никакъв случай не са я оставили. “Нашата мотивация е да реализираме повече за всички европейски граждани”, акцентира Вигенин.

Той акцентира, че не България не е сама в борбата. “Ние сме част от огромно европейско ляво семейство. Европейски Съюз би трябвало да бъде съюз на хората и за хората, по тази причина ще се борим”, добави Вигенин.

Празникът продължи с приемането на 200 нови социалисти към Българска социалистическа партия и приключи с осъществяване от емблематичния артист Орлин Горанов.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР