Trud.bgСистемите за озониране, които разработваме от години, могат да са

...
Trud.bgСистемите за озониране, които разработваме от години, могат да са
Коментари Харесай

Български професор разкри как се убива COVID-19 за две секунди

Trud.bg

Системите за озониране, които създаваме от години, могат да са част от лекуването на ковид, счита професорът по електрофизика Жеко Ганев, представен от Труд.  

От 29 години той управлява компанията за физикохимични водни технологии „ Елфи Тех ” – Стара Загора, която е произвела над 1100 физикохимични пречиствателни станции за страната и света.

Проф. Ганев е сериозен към ограниченията, които се ползват в Европа за предотвратяването на разпространяването на ковид и за предпазването на хората от болест.

„ Властите в Китай реагираха доста бързо и тактиката им включва няколко детайла. Те вярно схванаха, че би трябвало да влияят физически на вируса и направиха това, като до леглото на всеки болен сложиха апаратура, която въз основата на молекулярни сита задържа азота, само че освобождава кислорода в помещението.

Така те са постигнали това, че до всяко легло на болен човек има централизация на О2, която е към три пъти по-голяма от нормалната. Продължиха с тази концепция и с превръщането на този О2 в озон. А Атомният О2 унищожава ковид за 2 секунди “, уточни той.

 

Цялото изявление с проф. Ганев ще е оповестено на следващия ден в „ Труд “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР