Тройка на Дерек Райт в последните секунди се оказа безценна

...
Тройка на Дерек Райт в последните секунди се оказа безценна
Коментари Харесай

С тройка в края "Рилски спортист" изравни серията срещу "Левски Лукойл"

Тройка на Дерек Райт в последните секунди се оказа скъпа и обезпечи успеха на " Рилски състезател " със 78:77 против " Левски Лукойл " в София. С триумфа си воденият от Людмил Хаджисотиров тим изравни за 1:1 победи полуфинала в баскетболното състезание.

Сега серията се придвижва в Самоков, като третата среща ще бъде на 12 май в 18.30 ч.

Мачът в " Универсиада " мина през няколко огромни обрата и беше белязан от неточности и в двата тима. " Рилски състезател " имаше преднина от 13 точки, само че домакините се подвигнаха и излязоха напред.

" Левски Лукойл " съумя да употребява опциите си и на собствен ред поведе с 11 точки. Воденият от Константин Папазов тим имаше преднина от шест-седем точки в последните минути. " Рилски състезател " се възползва от поредицата неточности в края и с тройката на Райт излезе победител.

За " Рилски състезател " най-полезни бяха капитанът Йордан Бозов и Мартин Маринов, които означиха по 17 точки. С 13 приключи Райт, а с 10 точки и осем битки се регистрира Травис Тейлър. Божидар Аврамов записа 18 за " Левски Лукойл ", а Станимир Маринов осъществя 15.

В другия полуфинал резултатът сред " Академик Бултекс " и " Балкан " също е 1:1 победи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР