Тротоарите в София са тесни и разбити. Картината се допълва

...
Тротоарите в София са тесни и разбити. Картината се допълва
Коментари Харесай

Тесни и разбити тротоари в София - до кога?

Тротоарите в София са тесни и разрушени. Картината се добавя и от „ иновацията” на Столичната община някои от тях да ги показа с колите, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Пример за безумно стеснен и неудобен е тротоарът, намиращ се отдясно, по ул. „ Екзарх Йосиф” в посока от ул. „ Г.С. Раковски” към ул. „ Сердика”. По него майка с количка не може да премине безвредно и обикновено, защото плочите не са разместени, а и изпотрошени. Така майките с колички би трябвало да слаломират сред паркиралите коли.
В кварталите положението на тротоарите, където ги има, също е в плачевно положение. На доста места личат белезите на отминали от дълго време поправки на подземната връзка. Наред с разрушените капаци, дърветата, със своите корени спомагат тротоарите на доста места да са на талази. Т.нар. нови тротоари в ж.к. " Люлин ", които вместо с плочи се снабдиха с асфалт, пък са прекомерно тесни и по тях не могат да се разминат двама души.
Всичко това е реалност макар сумите, които общината задели през 2018 година за ремонт на тротоарите в кварталите. Резултатите от осъществяване на програмата им са повече от трагични и по тази причина е безсмислено, общинарите да питат за какво хората не желаят да слязат от колите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР