Тропическото животно Борисов (по Педро Хуан Гутиерес), което свикна с

...
Тропическото животно Борисов (по Педро Хуан Гутиерес), което свикна с
Коментари Харесай

Какво ще каже ЕНП за: Меркел гола на спалня, до нея милиони евро и пищов, а г-жа Мецола е „проста малтийск...

Тропическото животно Борисов (по Педро Хуан Гутиерес), което привикна с „ националната обич “ и властта, е в обстановка на оцеляване, сходно на Джо Гидеон, героя от „ Ах, този джаз “, който е изправен пред съдбовния край поради изтощението от работа, опиати, алкохол, секс, стрес и прочие Махнете работа и опиати и прибавете крадене, лъгане, рекетиране и ще получите Бойко против Джесика Ланг, пардон, против Ангела на гибелта. Политическата, схваща се…

 

Борисов е подготвен на всичко, с цел да оцелее. Затова е провел, настоял, помолил Европейската национална партия (ЕНП), на която ГЕРБ е член, да провокира разискване в Европарламента на неговия арест през март. Софийският административен съд към този момент се произнесе, че задържането му за 24 часа е било нелегално. Манфред Вебер, началник на групата на ЕНП в Екологичен потенциал, ще размахва този мотив. Но няма да спомене и дума за чекмеджето с пачките, златните кюлчета и пищова на нощното шкафче. Нито за това по какъв начин Борисов се хвали, че „ такова с 200 “ европейски водачи. Нито за абсурда с къщата, дамата и детето в Барселона. Нито за откраднатите десетки милиони единствено от строителството на автомагистрала „ Хемус “. За това, че през Борисовото ръководство България е първа по корупция в Европейски Съюз, първа по смъртност и заболеваемост, първа по беднотия и неначетеност. Вебер ще премълчи също, че Борисов построи с български 3 милиарда Турски/Руски/Балкански поток, което развърза ръцете на Путин да нападне вероломно Украйна? Още доста истини за Борисов и ГЕРБ ще бъдат премълчани. Което ще накара европейските данъкоплатци да се замислят: що за партия е ЕНП?

 

Борисов е уредил ЕНП да го изпере. Не го интересува какво мислят българите. Мнозина ще подозират, че това " изпиране " не е по никакъв начин на ниска цена, че Манфред Вебер или е платен, или е най-големият простак, който Борисов залъгва, както се залъгва дете с близалка.

 

И все пак... Въпреки това дните на Борисов са преброени. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4…

И той го знае, и едни други хора знаят, а от тях зависи доста от време на време.

 

А в този момент, с цел да е напълно ясно с какво си имаме работа, си представете следното. В немски медии се разгласяват фотоси на Ангела Меркел (вече е Олаф Шолц), федерален канцлер на Германия, гола, с един заметнат чаршаф на спалнята, а до нея милиони евро, златни кюлчета и револвер на 50 см от главата й. На журналистически питания, Меркел изяснява, че я е снимал Щирлиц, а президентът Франк-Валтер Щайнмайер я следи в спалнята с дрон. Накрая назовава репортерите мисирки и ги праща да пасат...

 

Представете си още, че Меркел или Шолц в диалог с основния прокурор на Германия назовават ръководителя на Европейския парламент Роберта Мецола „ елементарна малтийска п…а “.

 

Бъдешето ни зависи от това дали сте шокирани или ви е смешно.

 

Нямам какво повече да кажа.

 

Огнян Стефанов

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР