Трогателният и старателно обмислен жест на загрижена майка - да

...
Трогателният и старателно обмислен жест на загрижена майка - да
Коментари Харесай

Загрижена майка трогна с мил жест пътниците в самолет

Трогателният и усърдно премислен жест на загрижена майка - да раздаде 200 подаръчни пликчета на пасажерите в аероплан, се популяризира всеобщо от потребителите в обществените мрежи, написа в. " Дейли остарял ".

 
Разтревожена, че по време на първия си полет със аероплан бебето ѝ ще хленчи непрекъснато и ще тормози останалите пасажери , дамата решила да направи опит да ги умилостиви.
Mother hands out gift bags to passengers on flight
— Eyewitness News (@ABC7NY) За задачата съобразителната родителка приготвила 200 дребни подаръчни пликчета , съпроводени от записка, обясняваща обстановката.
 
Един от пасажерите снимал трогателната демонстрация на дамата и фрагментите към този момент се популяризират във Фейсбук . Една от фотосите, направени от Дейв Корона , който пътувал със същия полет от Сеул , Република Корея , до Сан Франциско , Калифорния , демонстрира обяснителната записка, написана от името на бебето.
“Please use them when it's too noisy because of me ”: Thoughtful mother hands out 200 bags of candy and earplugs to fellow plane passengers in case her baby cries on board -
— Parent-Posts (@prntpsts) Тя гласи: " Здравейте, аз съм Джунву и съм на четири месеца. Днес отивам в Съединени американски щати . Малко ми е нервно и обезпокоеното, защото това е първият полет в живота ми, което значи, че е допустимо да рева или да подвигам повечко звук. Ще се опитам да вардя тишина, само че не мога да обещая. Моля да ме извините. Мама е подготвила за вас дребни подаръчни пликчета. В тях има бонбони, бисквити и слушалки за уши. Наслаждавайте се на пътуването. Благодаря ".
 
Дейв не крие, че жестът го трогнал доста, изключително като се има поради, че по време на целия полет бебето не е " изцвърчало " нито един път.
Mother hands out 200 goodie bags on flight as apology in case her baby cries - Evening Standard
— Travel Insurance 4 Medical (@ti4medical) Споделяйки фотосите от умилителната преживелица във Фейсбук , потребителите не стопират да хвалят майката за проявеното внимание към останалите пасажери.
 
" Страхотна и интелигентна концепция ", написа възхитен ползвател на обществената медия.  " Повече от впечатляващо е, че тази жена е съумяла да подготви усърдно 200 пакетчета, макар че е с малко бебе ", гласи различен коментар.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР