Трите основни новости на щанда на Toyota на тазгодишното изложение в

...
Трите основни новости на щанда на Toyota на
тазгодишното изложение в
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2018: Toyota с нови Corolla, RAV4 Hybrid и Camry Hybrid

Трите съществени новости на щанда на Toyota на тазгодишното ревю в Париж са свързани с министър председателите на новите Corolla, RAV4 Hybrid и Camry Hybrid.

За новата Corolla, която дебютира както във версия хечбек, по този начин и като комби, от Toyota споделят, че е основана и предназначена за европейския пазар, а самозареждащата се хибридна задвижваща система (180 конски сили) идва с нов двулитров мотор. Хибридна е и 1.8-литровата версия със 122 конски сили, а като опция на алтернативното задвижване в новата , от Toyota оферират 1.2 литров турбоагрегат със 116 конски сили.



Новият RAV4 Hybrid дава обещание да предложи на потребителите по-динамичен дизайн, интериор с по-добри параметри по отношение на простора и по-висока сигурност вследствие на новата си платформа. Автомобилът идва с нов 2.5-литров мотор в хибридната си задвижваща система, която е с максимална мощност от 222 конски сили, а системата за задвижване на четирите колела на всъдехода е в допълнение оптимизирана като работа.



Новото потомство на хитовия за Toyota седан Camry пък се завръща в Европа в самозареждаща се хибридна версия с 218 конски сили оптималната мощ, за която от марката споделят, че се нуждае от само 4.2 литра гориво за изминаването на 100 километра.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР