Трите деца на тежко болна майка от Варна се опитват

...
Трите деца на тежко болна майка от Варна се опитват
Коментари Харесай

Варна: Три деца търсят пари за лечението на тежко болната си майка

Трите деца на тежко болна майка от Варна се пробват да съберат непостижима за тях сума за лекуване. За да има късмет 42 – годишната Ваня да оцелее е нужно в най – къси периоди да й бъдат направени 4 вливки химиотерапия в Турция. За задачата са нужни над 15 хиляди евро. Сума, с която фамилията не разполага. 11 – годишният Пресиан, 17 – годишната Натали и 23 – годишния Иван се устоят с болничния на майка си и пенсията на умрелия си преди години татко.

Децата на младата жена сами са организирали акция за набиране на средства. Вярват, че добрината и съпричасността на хората ще оказват помощ за излекуването на майка им.

„ Единственият човек, който знаем, че цялостен живот ще ни поддържа и ще е до нас е нашата прелестна майка, която за жал е болна и е сама. Татко умря преди 6 години и тя сама ни отглежда.

Тъжното е че рака е прогресираща болест. Мама опитва безусловно всевъзможни способи за заеми и бързи заеми, само че не ни утвърдиха. Паричките би трябвало да се съберат доста бързо, молим Ви дано всеки, които желае и с колкото може да ни помогне... Ще сме доста признателни на всички, които се отзоват и оказват помощ на нашата майка да оживее, защото е в доста тежко положение. “, се споделя в апела на децата.
До момента по сметката на Ваня са събрани близо 5000 лв.. Това са едвам 15% от нужните средства.

За Moreto.net дъщерята на Ваня разяснява, че за самата терапия има към този момент набрани средства, само че откакто завърши този стадий, ще се прави проучвания и въз основа на тях ще стане ясно още какъв брой средства ще бъдат нужни и всичко зависи от това какъв брой време ще продължи лекуването.

Като една вливка е 4 хиляди евро, само че за момента не знаем какъв брой вливки ще са нужни. За момента сметката продължава да бъде отворена и да се събират пари, точната сума ще се разбере след проучванията, които ще са чак краят на Март. До тогава не можем да кажем какъв брой тъкмо ни трябват. След като ни кажат сумата ще разберем и точният период за събирането на парите., разяснява още момичето.
Дарителска сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG75STSA93000029603528

BIC: STSABGSF

Титуляр: Ваня Николаева Иванова - Vanya Nikolaeva Ivanova
В началото на февруари зад идеята застават възпитаници от Хуманитарната гимназия, които изнасят благотворителен концерт. Съученици на Пресиан от ОУ „ Кап. Петко челник “ пък вземат решение да дадат поддръжка като изработят мартеници, които да предложат на благотворителен базар в Народно читалище „ Васил Левски 1927 “.

„ Ние към момента не работим и не получаваме заплати, по тази причина взехме решение да създадем мартенички, благодарение на учителката ни по изобразяване, а пари за материалите получихме от родителите.

Молим от сърце, който има предпочитание да помогне на едно благо семейство, дано си закупи ръчно направени произведения за Първи март от Благотворителния базар, проведен в Народно читалище „ Васил Левски 1927 “ ., приканват децата.
За тези, които нямата финансова опция да оказват помощ е основана, в която могат да се предложат за продажба непотребни движимости. Средствата отиват за благотворителната идея.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР