Тристранният възел между федерацията на Италия, Наполи и Лучано Спалети

...
Тристранният възел между федерацията на Италия, Наполи и Лучано Спалети
Коментари Харесай

Адвокат заплаши Спалети и Италия

Тристранният възел сред федерацията на Италия, Наполи и Лучано Спалети се заплете съществено. Адвокатът на първенеца на Серия А Матиа Грасани заплаши настника от правосъден развой поради уговорка в контракта, която не му разрешава да води отбор до лятото на 2024 година. В съглашението сред двете страни влиза и народен тим, а неустойката в размер на 3 млн. евро. С всеки минал месец тя понижава съразмерно с 250 хиляди евро.

„ Наполи “ не взе наказателна клауза, когато Спалети реши да приключи предварително контракта сред двете страни, а той изясни, че няма желание да работи в идващите 12 месеца – изясни Грасани. - Тя важи и за клубни, и за национални отбори. Клубът би трябвало да пази ползите си, в случай че треньорът не почита съглашението. Тук не става за конфликт на равнище клуб-федерация. “

Адвокатът пък разкри още, че след близо едноседмични диалози, самият Спалети към момента не се е обаждал на президента на клуба Аурелио Де Лаурентис, от който зависи всичко.
" Тази уговорка не е нещо елементарно или фиктивно. Говорим за документ от 7 страници, подписан от Спалети, Наполи и юристи от двете страни. "  
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР