КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Губернаторът на Южна Каролина Хенри

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Губернаторът на Южна Каролина Хенри
Коментари Харесай

Губернаторът на Южна Каролина наложи вето на законопроекти за изтриване на криминално минало в случаи на оръжия и лоши чекове

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Губернаторът на Южна Каролина Хенри Макмастър наложи несъгласие на три законопроекта във вторник, които биха претендирали изтриването на досиетата на хора, наказани за избрани оръжия, лъжливи инспекции и закононарушения за продажба на алкохол на малолетни.

Трите вета са единствените, които губернаторът е наложил за повече от 130 законопроекта, признати тази година от Общото заседание.

„ Вторият късмет би трябвало да се дава свободно, когато хората са създали неточности и са платили дълга си към обществото; все пак, престъпното минало, както всяка история, не би трябвало да се изтрива “, написа Макмастър в посланията си за несъгласие до законодателите.

Макмастър, някогашен федерален прокурор, прикани работодателите да създадат престъпното минало на претендента поучително, а не разрушително, като изиска повече информация и подтекст, а не просто да ги употребява, с цел да изключи хората.

Общото заседание може да анулира ветата с две трети от гласовете, когато се върнат п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР