Триото на Челси Рийс Джеймс, Н'Голо Канте и Уесли Фофана

...
Триото на Челси Рийс Джеймс, Н'Голо Канте и Уесли Фофана
Коментари Харесай

Позитивни новини в лагера на Челси

Триото на Челси Рийс Джеймс, Н'Голо Канте и Уесли Фофана не бяха част от Световното състезание през 2022 година заради травма, само че са в развой на възобновяване. Тримата играчи бяха включени в състава от 25-мата играчи на " сините " за подготвителен лагер на топло в Абу Даби. Пътуването ще включва и другарски мач против Астън Вила на 11 декември.

Челси удостовери цялостния си лист с тима за пътуването и добави, че техните контузени играчи се „ причисляват, с цел да продължат рехабилитацията си “.

Пълен състав: Кепа Арисабалага, Маркус Бетинели, Еди Бийч, Башир Хъмфрис, Алфи Гилкрист, Трево Чалоба, Дион Ранкин, Джош Брукинг, Бен Чилуел, Рийс Джеймс, Марк Кукурея, Уесли Фофана, Луис Хол, Чезаре Касадей, Чарли Уебстър, Бен Елиът, Жоржиньо, Нголо Канте, Рубен Лофтъс-Чийк, Карни Чукуемека, Омари Хъчинсон, Малик Мотерсил, Мейсън Бърстоу, Пиер-Емерик Обамеянг, Армандо Броя.

Канте е аут за четири месеца, след като през октомври претърпя интервенция на контузено сухожилие, до момента в който Джеймс се надяваше да бъде във форма в точния момент за Световното състезание, само че мениджърът Гарет Саутгейт му сподели, че няма да бъде включен в състава на " трите лъва ". Фофана е различен състезател, който се надяваше да бъде част от състава на Франция в Катар, само че не бе извикан от селекционера на " петлите " Дидие Дешан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР