Триото "Джонас брадърс" вече не прави общи планове за бъдещето,

...
Триото "Джонас брадърс" вече не прави общи планове за бъдещето,
Коментари Харесай

Най-известното звездно трио oтново се разпада

Триото "Джонас брадърс " към този момент не прави общи проекти за бъдещето, тъй като пандемията е провалила работата им върху новия албум, заяви в. "Сън ", представен от.

Братята Ник, Джо и Кевин Джонас се събраха още веднъж за записи през 2019-та, съвсем шест години откакто се разделиха през октомври 2010-та поради "дълбоки разлики ". Новата им ария "Happiness Begins " стана шлагер, само че през пандемията те са почнали да работят независимо.

"Събирането на "Джонас брадърс " на процедура завърши - сподели човек от обкръжението им.

"Те имаха подготвен албум и бяха на прага да го разгласят през март, само че пристигна пандемията и всичко беше отсрочено. "

Този път братята не са се карали, само че ще мине време преди още веднъж да записват дружно.

 Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас
Ник разгласи, че тази седмица ще издаде солов сингъл Spaceman, а Джо беше включен в актьорския състав на кино лентата Devotion (Отдаденост).

През февруари предходната година братята споделиха, че работят интензивно върху нов албум. Той даже беше разгласен за предварителни поръчки, само че към този момент е отстранен от уеб страницата на триото.

Миналата година те се отхвърлиха също от издаването на записки, тъй като не можеха да реализират единодушие какво да включат и какво да премълчат.

 Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР