Тримата Отровени загубеняци - Бибиян, Хаджикян и Минекян са се

...
Тримата Отровени загубеняци - Бибиян, Хаджикян и Минекян са се
Коментари Харесай

Стъки попиля новата коалиция на Отровното трио с Манолова и Трифонов

Тримата Отровени загубеняци - Бибиян, Хаджикян и Минекян са се взели насериозно. Днес организирали среща на извънпарламентарни партии, да умуват по какъв начин да обезпечат честността на изборите. Тези хора с празни CV-та имат един единствен, само че блестящо изразен гений - да провалят всичко, до което се допрян. Това написа в профила си във Facebook ММА боецът Станислав Недков - Стъки.

"Отровените съумяха да подменят справедливия яд на младите и с голям брой безобразни дейности, да стопят техния митинг до събиране пред Президентството на един рейс хора ", заключи той.

"Поради отлива на протестиращи в столицата, Бибиян, Хаджикян и Минекян взеха решение да обикалят из страната и да се пробват да заблудят хора, които не ги познават. Ясно е, че ще имат същия “успех” като в София. Още по-смешното е, че тия тримата са се взели за някакви фактори в политиката (без да са се явявали на избори) и поканили всички извънпарламентарни партии да приказват за идните избори. Щели да наблюдават за честността им. Единствените, които са се отзовали на тази очертаваща се предизборна коалиция са безконечният претендент за всевъзможни постове и Слави Трифонов ", написа Стъки.



"Гнусният Бибиян тия дни отново ме направил основен воин в неговите уеб сайтове. Тоя път съм се бил заканил “да набия всеки протестиращ” и съм блъскал стара жена. Едно ще му кажа на тоя миризлив и вътрешно разлагащ се притежател на “медии”. Бог ни е заповядал в деветата си заповед: "Не лъжесвидетелствувай срещу близък си ". Един ден, ти и всички, които сте разгласили неистини във вашите уеб сайтове за подправени вести, ще желаете да не сте се били раждали. На Страшния съд няма митинги и яйца. Там всеки ще дава отговор за всичко, каквото е сторил ", предизвестява ММА боецът.

ПРЕДИЗБОРНА КОАЛИЦИЯ Тримата Отровени загубеняци - Бибиян, Хаджикян и Минекян са се взели насериозно. Днес...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР