Трима състезатели от Резервите се впуснаха в тежка битка за

...
Трима състезатели от Резервите се впуснаха в тежка битка за
Коментари Харесай

Изтощителна битка с огромен залог за Резервите в „Игри на волята: България“

Трима състезатели от Резервите се впуснаха в тежка борба за мощ и устойчивост на Арената на най-екстремното реалити в телевизионния ефир - “Игри на волята: България ”.

Залогът пред Алекса, Гайтанов и Елина беше повече от огромен - огън и храна за племето, което трети ден се бореше със мраз и апетит на дивия плаж. За да завоюват обаче, те трябваше да подобрят върха от 49 минути в емблематичната за предаването борба с висене от дънери. Гайтанов и Алекса потвърдиха своята мощна воля и устойчивост и извоюваха хранителни запаси за по-добър живот в Обиталището.
 Игри на волята България NOVA
Арената посрещна капитаните на трите титулярни племена в нощна борба за баланс. Куков, Джаферович и Цветан се впуснаха по тънка греда, балансирайки нестабилна платформа, на която трябваше да подредят вярно пирамида от 9 елементи. Първоначалната преднина на Джаферович се резервира до края на борбата и тя безапелационно сграбчи успеха. Джаферович беше изправена пред сложния избор дали да избере преимущество за себе си, или за цялото племе. Нейното решение беше изрично и в утрешната първа номинационна борба за сезона Безстрашните ще имат преднина пред Непобедимите и Супергероите.

Пропуснатият късмет от Куков да занесе 8 пици на гладните си съотборници на Дивата река разгорещи пристрастеностите в племето на Непобедимите. Червените започнаха да се двоумят дали изборът им на капитан е бил верен, или по-скоро припрян и емоционален.
 Игри на волята България NOVA
Каква номинационна борба чака тимовете на Арената? С какво преимущество разполагат Безстрашните? Дали Куков още веднъж ще си върне доверието на Непобедимите? Кое ще е първото номинирано племе? Първият родов съвет за сезона - на следващия ден в 21:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР