Трима руски космонавти пристигнаха на Международната космическа станция в петък,

...
Трима руски космонавти пристигнаха на Международната космическа станция в петък,
Коментари Харесай

Подкрепа за Украйна и от Международната космическа станция

Трима съветски космонавти дойдоха на Международната галактическа станция в петък, облечени в жълт полетен екип със сини акценти - цветове, които наподобява съответстват с украинското знаме, оповестява Асошиейтед прес.

Мъжете са първите новопристигнали на галактическата станция от началото на съветската война в Украйна предишния месец.

Космонавтите на съветската галактическа корпорация Роскосмос Олег Артемиев, Денис Матвеев и Сергей Корсаков излетяха сполучливо от наетия от Русия космодрум Байконур в Казахстан със своя галактически транспортен съд " Союз МС-21 " в петък. Малко повече от три часа по-късно те гладко се скачиха със станцията , присъединявайки се към двама руснаци, четирима американци и един немец на орбиталния пост.

Видеозапис на Артемиев, изработен, до момента в който галактическият транспортен съд се приготвяше за съединяване с галактическата станция, демонстрира, че той е облечен в наследник летателен костюм. Не е ясно какво обръщение, в случай че въобще има такова, са имали за цел да изпратят с жълтите униформи, с които са били облечени.

Когато космонавтите съумяха да се свържат със фамилията си на Земята, Артемиев беше запитан за костюмите. Той сподели, че всеки екипаж си избира собствен личен цвят за полета.

" Беше наш ред да изберем цвят. Но в действителност бяхме натрупали доста жълт материал, тъй че трябваше да го използваме. Така че по тази причина трябваше да носим жълто ", сподели той.

От началото на войната доста хора употребяват украинското знаме и неговите цветове, с цел да покажат взаимност със страната.

Войната докара до анулирани изстрелвания на галактически апарати и нарушени контракти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР